Over Vip Service Leidschendam

Vip Service Leidschendam is een professioneel bedrijf gespecialiseerd in directie- en VIP vervoer. Wij verzorgen het directie- en vipvervoer voor overheidsinstellingen, bedrijven en multinationals in binnen- en buitenland voor zowel directieleden, raden van bestuur alsmede zakelijke relaties die op bezoek komen.

Op verzoek leveren wij op iedere plaats in Nederland een chauffeur met auto. Onze chauffeurs staan 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar en komen altijd op tijd in een schone, nette en betrouwbare auto’s voorrijden. Ook kunt u er voor kiezen om in uw eigen auto vervoerd te worden. Tevens is er de mogelijkheden om met meerdere auto’s vervoert te worden uit het oogpunt van veiligheid. Dit zal dan in samenspraak met u worden besloten om zo de veiligheid te kunnen blijven waarborgen voor de VIP.

Dienstverlening staat bij Vip Service Leidschendam hoog in het vaandel. Zo kunt u bij ons op rekening betalen. Onze chauffeurs verrichten naast de “gewone” service, graag aanvullende diensten zoals het verzorgen van de gewenste lectuur, het bezorgen van vertrouwelijke post of dossiers en het doen van een boodschap.

Vip Service Leidschendam